No Image

Concrete counter curves through ShuckShuck oyster bar in Vancouver

April 14, 2021 India Block 0
ShuckShuck oyster bar by B-CA

Canadian office Batay-Csorba Architects has created a greyscale interior for the ShuckShuck oyster restaurant in Vancouver complete with a snaking concrete bar. ShuckShuck’s interior is designed to evoke the colour and texture of oyster shells, with rough pre-cast concrete surfaces and textured painted walls. Batay-Csorba Architects designed the eatery in Vancouver’s Chinatown district for owners

The post Concrete counter curves through ShuckShuck oyster bar in Vancouver appeared first on Dezeen.

No Image

Theatrical curtains enclose the entrance of Tokyo fashion store The Playhouse

April 14, 2021 Cajsa Carlson 0
Moving curtains at The Playhouse store

Architecture studios Pan Projects and Haruki Oku Design have renovated a fashion store in Tokyo using moving curtains and rotating walls to create adaptable retail and events spaces. Renamed The Playhouse, the building for the Vulcanize fashion store in the Aoyama district was directly informed by the theatre with a dramatic facade animated by moving curtains. London-based Pan Projects worked with local

The post Theatrical curtains enclose the entrance of Tokyo fashion store The Playhouse appeared first on Dezeen.

No Image

Theatrical curtains enclose the entrance of Tokyo fashion store The Playhouse

April 14, 2021 Cajsa Carlson 0
Moving curtains at The Playhouse store

Architecture studios Pan Projects and Haruki Oku Design have renovated a fashion store in Tokyo using moving curtains and rotating walls to create adaptable retail and events spaces. Renamed The Playhouse, the building for the Vulcanize fashion store in the Aoyama district was directly informed by the theatre with a dramatic facade animated by moving curtains. London-based Pan Projects worked with local

The post Theatrical curtains enclose the entrance of Tokyo fashion store The Playhouse appeared first on Dezeen.

No Image

Sam Jacob Studio adds “ambiguity and mystery” to ArtReview events space

April 13, 2021 Tom Ravenscroft 0
ArtReview event space by Sam Jacob Studio

Architecture practice Sam Jacob Studio has built an office, bar and events space for the ArtReview magazine in London that includes a pair of revamped Mies van der Rohe armchairs. Designed for ArtReview to be used both as an office and for talks or screenings, the space occupies the ground floor and basement of a Victorian

The post Sam Jacob Studio adds “ambiguity and mystery” to ArtReview events space appeared first on Dezeen.